Company News

Iarna aceasta deschizi poarta din telecomanda!

Instaleaza o automatizare de poarta pentru o poarta culisanta sau autoportanta in consola pentru a deschide cat mai usor poarta iarna aceasta. Cresteti confortul casei dumneavoastra cu ajutorul unei automatizari de poarta. Iarna aceasta nu mai trebuie sa ingheti de frig in timp ce deschizi poarta. Stai linistit in masina la caldura si deschizi poarta din telecomanda. Mai mult daca aveti musafiri puteti opta pentru o deschidere pietonala, astfel la puteti deschide poarta direct din casa. Echipele Atu Tech instal instaleaza sisteme de automatizare in Sibiu poarta produse in Italia, marca LIFE cu 3 ani garantie! Sistemele de automatizare Life sunt printre cele mai fiabile si convenabile de pe piata. In plus nu trebuie sa cheltuiesti o avere atunci cand cumperi o telecomanda suplimentara. Instalam automatizari de porti pe care puteti conta multi ani ! Atasat pentru un control suplimentar puteti instala si un sistem de videointerfonie sau control acces. In stocul nostru gasiti automatizari de poarta pentru toate nevoile dumneavoastra. Indiferent ca aveti o poarta culisanta/batanta sau o usa de garaj, echipa Atu Tech Instal te poate ajuta cu montajul unei automatizari de poarta. Portile automate functioneaza indiferent de sezon si pot fi folosite chiar si in temperaturi scazute. O poarta autoportanta in consola impreuna cu o automatizare de poarta functioneaza cel mai bine in zonele cu multa zapada.

Contacteaza-ne, o sa venim la tine acasa sau la sediu pentru a putea sa ne facem o idee asupra a cea ce avem de lucru, si vom programa lucrarea in cel mai scurt timp.

Cere o oferta personalizata la numarul de telefon: 0723253588 sau pe e-mail : instal@a2t.ro

 


20151205114444Instalare poarta culisanta Atu Tech Sibiu 2Instalare poarta culisanta Atu Tech Sibiu 3Instalare poarta culisanta Atu Tech Sibiu 4Instalare poarta culisanta Atu Tech Sibiu 5201512051107542015120510471920151205114459