Company News

Instalare automatizare poarta culisanta in Sibiu.

Atu Tech Instal – Cele mai bune solutii de automatizare poarta culisanta din SIBIU

Pentru oferte personalizate automatizarea unei porti culisante, nu ezitati sa ne contactati, agentii nostrii se vor deplasa la locatie, pentru a alege impreuna cea mai buna solutie pentru automatizarea portii tale culisante.

Portile culisante sint elegante prin constructia lor, pentru ca nu ne ocupa foarte mult spatiu la momentul deschiderii cum sint cele batante, dar ai nevoie de un front stradal generos. Daca aceasta conditie este indeplinita, atunci instalarea unei porti culisante, este o decizie buna.

Partea de culisare a portii se poate produse in cel putin doua moduri:

  • Culisare la sol
  • Culisare in consola (autoportanta)

Sistemele de culisare la sol, au avantajul de a fi ieftin la constructia initiala a sistemului de culisare, dar aurola-incastrabila-profil-v-fi80-culisare-la-sol-79491761 dezavantajul de a fi foarte pretentios de intretinere, mai ales pe timp de iarna, cand trebuie curatata permanent calea de rulare.

Feronerie-autoportanta-in-consola-400Kg_j03484_1445885995Sistemele de culisare in consola (autoportante), au dezavantajul de a fi ceva mai scumpe decat versiunea de culisare la sol, dar au avantajul de intretinere mult mai redus. Din cauza ca feroneria nu atinge practic solul, nu este obligatoriu ca si calea de rulare, sa fie curatata permanent.

Va prezentam automatizarea de poarta culisanta LIFE ACER400, montat pe o poarta culisanta autoportanta, cu 6 metrii deschidere utila. Motorul puternic de la LIFE, produs in Italia, oferim pentru el 3 ani garantie la instalarea facuta de echipele Atu Tech Instal.