Instalare bariera acces auto in Sibiu

Instalare bariera acces auto in Sibiu. Sistemele de bariere ofera un confort aparte pentru controlul auto intr-o institutie de mici sau mari dimensiuni. Pentru a avea un control riguros la intrare / iesire dar in acelasi timp si o fluenta normala a traficului auto in institutie, trebuie aleasa cu grija acea bariera. Functie de traficul de deschidere /  inchidere este nevoie de a avea o anumita componenta a barierei, motorul trebuie sa ofere un acces cu trafic intens.

Bariele instalate de catre specialistii de la Atu Tech Instal, sint calibrate perfect pentru aplicatia la care sint supuse, si se poate oferii intretinere intr-un timp foarte scurt.

Bariere acces auto. Pentru restictionarea accesului intr-o parcare privata se folosesc barierele electromecanice de diverse dimensiuni, iar pentru restrictionare accesului pentru un singur loc de parcare este foarte util blocatorul de parcare, care poate fi manual sau electromecanic comandabil din telecomanda. De la un nou protagonist in domeniul automatizarilor, o noua gama de motoreductoare ale barierelor stradale: Motorline va prezinta bariera de 6 metrii . In versiunea cu motor de 220 V cu bara pina la 6 m, aceasta familia de atuatori electromecanici uneste o ampla posibilitate de alegeri la o proiectare acurata si in orice detaliu, pentru a da nivele de calitate, estetica si functionalitate dintre cele mai avansate. Pentru ca a alege Motorline inseamna a urca in fi ecare zi o noua treapta in “home integration”: intrati si voi intr-o lume de siguranta, avantaje si emotii.

Daca ai nevoie de mai multe detalii acceseaza pagina de contact Atu Tech Instal, si vei fi consiliat pentru a alege bariera de acces auto de care ai nevoie.

2 comentarii

Lasă un răspuns