Reparatie si reglaje pentru usi de garaj

Reparatie si reglaje pentru usi de garaj. Ai o usa de garaj instalata, si ai probleme cu functionarea corecta a usii? Ai ajuns bine. Echipele Atu Tech Instal ofera service si intretinere pentru orice usa de garaj,inclusiv automatizarea ei. Cu echipe specializate si cu experienta in acest domeniu, va putem oferii intretinere si service pentru usile de garaj.

Contact Atu Tech Instal : http://www.atutechinstal.ro/contacteaza-ne/

Contacteaza-ne, o sa venim la tine acasa sau la sediu pentru a putea sa ne facem o idee asupra a cea ce avem de lucru, si vom programa lucrarea in cel mai scurt timp.

Construirea unei case moderne presupune si ridicarea unui garaj, iar acesta din urma trebuie sa aiba in mod obliogatoriu deschidere si in strada. Deci, usa garajului care da in partea din fata  a casei trebuie sa fie aleasa cu grija pentru a nu strica intreg aspectul estetic al locuintei. In plus, o usa de garaj trebuie sa fie si rezistenta, pentru a face fata capriciilor vremii, sa fie durabila si sa prezinte siguranta, adica sa nu poata fi fortata cu una cu doua, iar hotii sa dea buzna in locuinta ta. Dupa cum vezi, usile rezidentiale se aleg, in special, cu 2 scopuri: unul estetic si altul ce tine de siguranta sau, mai bine zis lucrurile stau invers, desi doamnele pun mai mult accent pe partea de estetica, iar domnii pe siguranta.

Un comentariu

Lasă un răspuns