Instalare sisteme de detectie la incendiu

Instalare sisteme de detectie la incendiu in Sibiu, si nu numai. Tot mai actuale aceste sisteme de detectie la incendiu, pentru a preventii dezastre legate de incendii. Cu un sistem de detectie, poti afla din timp ca in spatiu tau poate fi o porblema legate de fum, temperatura. Aceste sisteme de detectie se realizeaza pe baza unui proiect de detectie, avizat de ISU, si proiectat sa respecte toate normele in vigoare.

Noţiunea de incendiu. Incendiul poate fi definit ca o ardere, constând dintr-o însumare de procese fizice şi chimice complexe, iniţiată de o cauză bine determinată, care se dezvoltă necontrolat în timp şi spaţiu şi în urma căreia se înregistrează pierderi materiale şi pericole pentru oameni. Procesul de ardere este posibil numai dacă se întrunesc simultan, în timp şi spaţiu, următoarele condiţii: – existenţa substanţelor sau materialelor combustibile; – prezenţa substanţelor care întreţin arderea (în general oxigenul din aerul atmosferic); – sursa de energie capabilă să realizeze temperatura de aprindere. Arderea substanţelor şi materialelor combustibile are loc numai în faza gazoasă, indiferent dacă acestea sunt solide sau lichide.

Sisteme de detectie la incendiu si fum. Sistemele de detectie antiincendiu Sibiu sint formate in general din kit-antiincendiu-conventional-10-senzori-832centrale de alarmare la incendiu, detectori de fum, temperatura, de prag termic, gaz,bariere de fum, butoane de panica si sirene. Constructiv sint doua tipuri de echipamente de incendiu, analogice sau conventionale si adresabile. Gama completa de detectori , sirene sau centrale de detectie.

Sistemele de detectie la incendiu, au un rol de preventie si sint descrise urmatoarele functii:

Lasă un răspuns