Instalatii de iluminat pe LED exterior sau interior

Instalatiile de iluminat pe LED, castiga din ce in ce mai multi adepti. Oferta o prezentare prietenoasa a spatiilor de exterior sau de interior, mult mai elegant, si cu un consum infim de energie.

Fiecare dintre noi, ne dorim o gradina ilumintata arhitectural, mai deosebit, in diverse culori, cu diverse accente pe spatiile in care locuim. Iluminatul pe LED in lumina alba sau RGB ( culoare la alegere) a devenit foarte accesibil din punct de vedere al pretului, si ofera o prezenta extraordinara.

Iluminare cu LED la piscina.

Ce poate fi mai frumos, ca dupa o zi de munca, sa ajungem seara acasa, sa luam cina pe terasa, apoigarden-lighting1 sa facem o baie in piscina frumos luminata.

Gradul de confort si de satisfactie este data de toate detaliile de accent si de prezentare a acestor nevoi pe care le avem.

O piscinina frumos luminata, in ce culoare ne dorim pentru acea seara, ne va oferii o seara relaxanata cu un grad ridicat de satisfactie. Prezenta luminii, trebuie sa fie discreta, ambientala.

Va prezentam proiectul de piscnica iluminata cu LED RGB, care poate fi realizat de specialistii Atu Tech Instal. Totul pleaca de la proiectarea corecta, la alegerea cu grija a echipamentelor.

Nu ezita, daca vrei sa ai si tu o piscinica iluminata cu LED RGB, cere o cotatie acum. Contact Atu Tech Instal AICI

Iluminare cu led terasa exterioara.

GardenLEDTerasa exterioara, este un element central in perioada calduroasa, in viata cotidiana. De multe ori luam masa pe terasa, mai ales seara dupa ce ne intoarcem de la Job, si dorim ca acest spatiu sa fie cum trebuie.

De la aranjamentele de gradina,la mobilier, la ilumintat, totul trebuie sa ne ofere acea oaza de liniste de care avem nevoie dupa o zi incarcata.

Va prezentam un mic proiect de pentru terasa cu corpuri de iluminat pe LED.

Terasa noasta va arata mult mai bine, daca este iluminata discret cu accente pe zonele de maxim interes. Nu ezita, contacteaza echipa Atu Tech Instal din Sibiu pentru un proiect excelent de iluminare cu led pentru terasa ta.

Lasă un răspuns