Interfoane si videointerfoane

Sisteme de interfonie si videointerfonie pentru scari de bloc Electra sau Genway. Oferim montaj de interfoane pentru scari de bloc precum si mentenanta si service. Sistemele noastre de interfonie sunt printe cele mai moderne existente pe piata , avand calitati de exceptie Echipa Atu Tech Instal ofera sisteme de videointerfoane pentru case si vila, produse si montaj inclus. Sistemele de interfonie si videointerfonie, va ofera linistea si controlul total a celor care au dreptul de acces in scara blocului sau al curtii dumneavoastra. Pot comanda sisteme de yala electromagnetice, sau automatizari de porti, pentru accesul facil in incinta. Atu Tech Instal Sibiu, are echipe de tehnicieni competente pentru instalarea fara probleme a acestor sisteme de interfonie sau videointefonie.

Interfoanele pentru scari de bloc, montate in Jud Sibiu, au o perioada de garantie de 2 ani, si se pot contracta si contracte de intretinere, astfel nu veti mai avea de platiti niciodata.

In judetul Sibiu, avem un portofoliu de cca 400 de lucrari deja executate la cele mai inlate standarde de calitate. Sistemele de supraveghere video instalate in Sibiu, sau in alte judete.

Municipii din Judetul Sibiu: Interfoane si vidointerfoane rezidentiale sau pentru scari de bloc : Sibiu si  Medias
Orase din Judetul Sibiu : Intefoane scara de bloc sau rezidential in Agnita, Avrig, Cisnadie, Copsa Mica, Dumbraveni, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Saliste, Talmaciu

Delivery man ringing doorbellHome-Intercom-Factors-to-Consider copy

 

 

 

 

 

 

Un comentariu

Comentariile sunt închise.